چگونه از cpanel استفاده کنیم؟

فهرست مطالب

چگونه از cpanel استفاده کنیم؟ برای راه اندازی سایت نیازمند خرید هاست و دامنه هستید. در این سری مقالات از پردازش هوشمند علائدین قصد داریم به آموزش کامل کار با هاست سی پنل بپردازیم. در واقع باید بدانید که چه روش هایی برای ورود به کتترل پنل وجود دارد و پورت های مخصوص سی پنل چیست. پس از آن نسبت به آپلود سایت روی هاست و ساخت دیتابیس و ایمپورت آن اقدام کنید. در گام بعدی ssl هاست خود را نصب و فعال کنید تا به سطح امنیتی مطلوبی دست یابید. همچنین قادر باشید از نوار ابزار سی پنل در جهت مدیریت فایل های هاست بهره بگیرید.

در این دوره های آموزشی از  پردازش هوشمند علائدین به صورت کامل نحوه مدیریت و ادیت سایت روی هاست، نحوه ساخت ایمیل، اتصال هاست به اکانت ftp، مدیریت دیتابیس و… می پردازیم. در نهایت می آموزیم که چگونه از cpanel استفاده کنیم؟ پس با ما همراه باشید. 🙂

چگونه از cpanel استفاده کنیم؟

چگونه از cpanel استفاده کنیم؟

همان طور که پیش تر ذکر شد بعد از خرید هاست باید نسبت به آپلود اطلاعات سایت و دیتابیس اقدام نموده سپس پیکربندی های مد نظرتان را پیاده سازی کنید. کنترل پنل های محبوب و متفاوتی با توجه به نوع هاست ارائه می شود. از جمله آن ها می توان به کنترل پنل سی پنل و دایرکت ادمین اشاره نمود. حالا چالش برای شخصی که تازه کار خود را آغاز نموده این است که چگونه از cpanel استفاده کنیم؟ پس برای کار با هاست سی پنل باید گام های زیر را دنبال کنید:

۱_ در گام اول باید بدانید که چگونه از cpanel استفاده کنیم؟

۲_ با محیط کلی سی پنل و ابزارهای ارائه شده در این بخش آشنایی پیدا کنید.

چگونه از cpanel استفاده کنیم؟۳_ دامنه، ساب دامین یا ادان دامین های مورد نظرتان را تعریف کنید.

۴_ با امکانات سی پنل و نوار ابزار آن به صورت کامل آشنا شوید.

۵_ سایت خود را به کمک امکانات نوار ابزار سی پنل در هاست آپلود نمایید.

۶_ نسبت به ساخت دیتابیس، ایمپورت دیتابیس و مدیریت آن اقدام کنید.

۷_ از لحاظ امنیتی سطح وب سایت خود را ارتقاء دهید. بدین منظور می توانید نسبت به فعال سازی SSL هاست اقدام کنید.

۸_ در صورت نیاز با هدف سهولت دسترسی اکانت های FTP تعریف نمایید تا در دفعات بعدی به صورت ساده و سریع تر بتوانید به اطلاعات روی هاست دست یافته، نسبت به دانلود یا آپلود فایل ها اقدام کنید.

۹_ نیاز مبرم هر وب سایت اطلاع رسانی و مکاتبات سایت از طریق ایمیل است! پس ساخت اکانت ایمیل یا حتی تعریف ایمیل اینفو یکی از اقدامات اساسی شماست.

۱۰_ فرض می کنیم وب سایت شما راه اندازی شد، برای پایداری و جلوگیری از پیشامدهای احتمالی به صورت بازه های زمانی منظم باید نسبت به بکاپ گیری از هاستتان اقدام کنید. این مورد را می توان با ابزارهای ارائه شده در سی پنل پیاده سازی نمود.

۱۱_ همچنین می بایست با ابزارهای متریک یا اصطلاحا سنجش کیفیت، منابع مصرفی و عملکرد سایت را بررسی نمود.

۱۲_ و…

نحوه کار با سی پنل

از آنجا که اغلب وب سایت های امروزی تحت PHP هستند و به هاست لینوکس نیاز دارند سعی کردیم آموزش های دسته بندی شده کنترل پنل های محبوب لینوکسی شامل آموزش کامل سی پنل و آموزش کامل هاست دایرکت ادمین را ارائه کنیم.

❤  در ادامه تمام بخش های هاست سی پنل مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و هر ابزار به صورت مجزا آموزش داده می شود.
❤  در صورت تمایل به مشاهده آموزش ویدیویی به مقاله ابزار مورد نظر خود مراجعه کنید.

🚫  پس از خرید هاست حتما و حتما چک لیست فنی از آن تهیه نمایید. بدین صورت از حجم و ترافیک، امکانات، محدودیت های اعمال شده، عدم اسپم بودن آیپی سرور و… اطلاع خواهید یافت. بدین صورت مطلع می شوید که:

✅مشخصات هاست شما چیست

✅بررسی حجم و ترافیک هاست

سهم منابع سخت افزاری و نرم افزاری چقدر است؟

✅از چه وب سروری استفاده می شود؟

✅موقعیت هاست کجاست؟ (با آی پی سرور)

✅آیا آیپی سرور من اسپم است؟

✅از سرور پینگ بگیریم؟

 

حتما می پرسید چطور اقدامات بالا را انجام دهیم؟ نگران نباشید به کمک آموزش های ما می توانید به پاسخ تمام سوالات بالا دست یابید و یک چک لیست فنی و کاملا حرفه ای از هاست خود تهیه کنید. این کار را به شدت توصیه می کنیم.

هدف دوره این بود به شما بیاموزیم که چگونه با سی پنل کار کنیم چرا که بعد از خرید سرویس میزبانی مثل هاست ایران یا هاست مخصوص وردپرس در صورتی بهترین بهره وری را خواهید داشت که با مباحث مدیریتی کنترل پنل خود آشنا باشید. سعی کردیم تمام بخش های کنترل پنل cPanel را به صورت کامل ارائه کنیم.

در این دوره رایگان آموزش های ویدویی نیز ارائه شده که برای تهیه آن ها ساعت ها زمان صرف شده است. کاربر در پایان دوره آموزش کامل سی پنل با تمام بخش های هاست خود آشنا شده و کار با هاست سی پنل و تمامی بخش های آن را فرا خواهد گرفت. در واقع می آموزد که چطور منابع مصرفی سایت خود را بررسی کند، چگونه سیستم مدیریت محتوایی را نصب و راه اندازی نماید، مدیریت ایمیل، تعریف دامنه، مدیریت دایرکتوری ها، تنظمیات امنیتی و… گوشه ای از این آموزش ها است. در صورت وجود سوال از طریق کامنت با ما در ارتباط باشید. 🙂

به این امتیاز دهید post
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Print

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *